Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους σας εξυπηρετεί:

1 . ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Εξοφλείτε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της , στον υπάλληλο της εταιρείας κούριερ. Αυτός ο τρόπος πληρωμής ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας και Κύπρου.

2 . ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Εξοφλείτε την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα.

Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής καθώς πραγματοποιείται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) της Τράπεζας ALPHA BANK.

Η διαδικασία είναι απλή. Στη secure φόρμα της τράπεζας συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία που σας ζητούνται .

 Κατά την συμπλήρωση του αριθμού της κάρτας μην βάζετε κενά ή καθέτους.

Εξαιρείται η κάρτα American Express που πλέον ΔΕΝ είναι αποδεκτή 

3 . PAYPAL

Εξοφλείτε την παραγγελία σας μέσω PayPal. Το PayPal είναι μία online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω Internet .

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

https://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/ua/useragreement-full

4. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Εξοφλείτε την παραγγελία σας κάνοντας κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας . Η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 3 εργάσιμων ημερών , αλλιώς ακυρώνεται αυτόματα.

Εφόσον επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής , κατά τη διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας θα σας δοθούν οι λογαριασμοί των τραπεζών της εταιρείας (ALPHA BANK , EUROBANK) . Κατά τη κατάθεση όποιες τραπεζικές χρεώσεις επιβαρύνουν το πελάτη.

Για να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της παραγγελία σας θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης ή της τραπεζικής εντολής με email στο

payment@catewalk.gr .

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ , διαφορετικά θα πρέπει να μας ενημερώσετε για το όνομα από το οποίο θα γίνει η κατάθεση με e mail στο payment@catewalk.gr