Η παραγγελία σας θα αποστέλλεται με courier (Γενική Ταχυδρομική) στη διεύθυνση που θα ορίσετε κατά την υποβολή της παραγγελίας. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 2-5 εργάσιμες ημέρες για Ελλάδα και Κύπρο. Για τις παραγγελίες του εξωτερικού, οι οποίες θα αποστέλλονται με ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ), ο εκτιμώμενος χρόνος είναι 5-15 ημέρες για Ευρώπη και 10-30 ημέρες για τον υπόλοιπο κόσμο.

Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας ανάλογα με την χώρα αλλά και την περιοχή που βρίσκεστε.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραδόσεις εντός Ελλάδας & Κύπρου.

Όταν η παραγγελίας σας παραδοθεί στην Γενική Ταχυδρομική, θα λάβετε ένα e mail με τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας. Εισάγοντας τον κωδικό αυτό στο site της Γενικής Ταχυδρομικής (http://www.taxydromiki.gr) στο πεδίο “αναζήτηση αποστολής” ενημερώνεστε συνεχώς για το που βρίσκεται η παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών ή απεργιών ή αργιών και εθνικών εορτών που μπορεί να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας, η παραπάνω χρονική προθεσμία θα παρατείνεται.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή εως τις 6 μ.μ. επεξεργάζονται αυθημερόν. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο & Κυριακή επεξεργάζονται την Δευτέρα.

Τα προϊόντα που θα παραλάβετε θα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα παραστατικά της παραγγελίας.

*Σε περίπτωση που εργάζεστε και δεν υπάρχει κάποιος στο σπίτι να παραλάβει την παραγγελία σας, σας προτείνουμε να δηλώσετε ως διεύθυνση αποστολής αυτή της εργασίας σας.