Οι χρήστες οφείλουν να ελέγχουν την ορθότητα των στοιχείων που καταχωρούν πριν την ολοκλήρωση και την τελική αποδοχή των παραγγελιών τους.

Αμέσως μετά την καταχώρηση της παραγγελίας ο πελάτης θα λάβει ένα ενημερωτικό e mail για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του , πληροφορώντας τον για τον αριθμό της καταχώρησης , τα είδη που παρήγγειλε (χρώμα, μέγεθος, ποσότητα) ,το πληρωτέο ποσό καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας που δήλωσε ο ίδιος. Σε περίπτωση που κάποιο από  τα παραπάνω στοιχεία δεν είναι ορθά παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο  info@catewalk.gr .

Οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών γίνονται μέσω του συστήματος της τράπεζας ALPHA BANK και σας διαβεβαιώνουμε πως τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο στον βαθμό και για τον σκοπό που έχετε επιλέξει.

Το catewalk.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%). Το catewalk.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες λόγω του μειωμένου ΦΠΑ.

Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της έδρας της.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του catewalk.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.